torsdag 28 oktober 2010

Mail

"Livet ska vara härligt, underbart och skönt!

Vi ska känna oss fria, starka, kraftfulla, kärleksfulla och empatiska. Vi ska visa respekt och omtanke för medmänniskor och vår jord; både jord, himmel och hav. Vi lever i samklang med allt och vi fjärmar oss ofta från vår tillhörighet med jord och himmel. Det är på många sätt olyckligt. Vi blir då som avklippta från våra sammanhang och upplever oss som isolerade från vår härkomst och vår gemenskap med alla på jorden; naturen, djuren och andra människor. När vi upplever krig inombords blir det till bråk och konflikter utanför oss.

När livet blir olyckligt har vi gått vilse i oss själva. Vi kan ha anpassat oss för mycket, valt saker som inte passar oss eller har vi på annat sätt tagit miste på vår väg i livet. Det kan bottna i bristande självkännedom, upprepning av mönster och lydnad till olika system vi tror oss skyldiga att anpassa os till. Allt för ofta anpassar vi oss till normer, samhället och andra människors vilja och behov. Vi tappar bort oss på vägen och glömmer, i anpassningens namn, vilka vi är och vad vi gör här på jorden. När vi tappat bort oss och gått vilse mår vi inte bra. Vi känner oss nedstämda, ångestfyllda, oroliga, får kroppsliga symptom och mår dåligt på många andra sätt.

Bortom horisonten, bortom det synliga och det konkreta ligger det andra; det okända som vi ofta förnimmer och anar. Det som bär oss genom livet utan att vi är medvetna om det.

Vad vill du med ditt liv?"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar